Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Rozvoz od 24. 1. do 28. 1.

PO     Polévka skleněnka

1.         krůtí prso Ondráš, vařené brambory, salát

2.         roštěná na slanině, houskový knedlík

3.         broskvový koláč s drobenkou

4.         krkonošská vepřová játra, dušená rýže

5.         ½ kuře pečené na másle, 3 ks chléb, hořčice, pití

 

 ÚT      Polévka boršč

1.        hovězí svíčková pečeně, houskový knedlík

 2.        opečený salám, hrachová kaše s cibulkou, chléb, okurka

 3.        vdolky s povidlím a jahodovou pěnou

 4.        zapečené špagety s kuřecím masem, salát

 5.        15 dkg suchý salám, 3 ks raženka, máslo, mřížkový koláč, pití

 

ST        Polévka chalupářská cibulačka

1.         smažená vepřová kýta, bramborový salát

2.         mikulovské kotlety, máslové noky

3.         babiččina žemlovka s tvarohem a jablky

4.         zeleninové rizoto s kuřecím masem, salát

5.         vajíčková pomazánka, 3 ks rohlík, dortík

 

ČT        Polévka hovězí s nočky

1.         španělský ptáček, dušená rýže

2.         bramborové knedle plněné uzeným masem, dušené kysané zelí

3.         palačinky s tvarohem

4.         smažená sýrová jehla, vařené brambory, tatarka

5.         2 ks letovická bageta, pití

 

PÁ       Polévka jarní

1.         čevabčiči s cibulí, vařené brambory, tatarka

2.         slepice na paprice, houskový knedlík

3.         tlačené koláče s meruňkou

4.         pečený losos na bylinkovém másle, vařené brambory, salát

5.         2 ks sekaná, 2 ks koláč, 4 ks chléb, hořčice